Vi takker for din innmelding!

Oppdatert: mars 27

Velkommen som medlem hos oss.

Vi ønsker at du skal komme igang med treningen så lett som mulig, og tilbyr deg derfor redusert pris på PT timer første uken.

1 PT time og program kr 300,-(ord kr 700,-).

10 PT-klipp kr 5000,- (kr 500,- per time-ord kr 650,-)

Bemerk deg at du må si ifra om at du vil benytte deg av tilbudet ila en uke fra innmelding.


Vi har bemanning 09-20 mandag-fredag, så da har du mulighet til å betale og få brikken din. Med brikken har du tilgang til treningssenteret mellom kl 05-24 alle dager i året.

Vi ønsker at du betaler første beløp når du henter brikken. Etter det vil det bli sendt ut faktura månedlig til en evnt melder seg ut skriftlig til oss.


Covid-19 restriksjonene kan endres på veldig kort tid. Vi har derfor en Facebook-gruppe for alle våre medlemmer der vi raskt kan gå ut med informasjon angående nye regler. Ønsker du å være med kan du skanne QR koden under med mobilen din.
Hos Tananger Treningssenter kan du:


- Trene på egenhånd i flotte lokaler


- Delta på vår TT-time(crossfit inspirert gruppetime). Gå inn på www.tanangertrening.no/gruppetimer for å laste ned app og registrere deg. Etter det kan du booke gruppetime. Det er 6 plasser + 2 på venteliste. Vær derfor rask med å avbooke om du ikke kan,slik at andre kan få plassen din. Det må være 4 påmeldt for at timen skal holdes.

Gruppetimene er dessverre satt på vent pga restriksjoner.


- Ha PT! Johannes hjelper deg gledelig med å oppnå de treningsmålene du setter deg. Her kan du velge mellom 60 min, 30 min, duo(sammen med en partner) eller personlige gruppetimer(idrett/bedrift)


219 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle