Vi takker for din innmelding!

Oppdatert: 17. nov. 2021

Velkommen som medlem hos Tananger Treningssenter.


Du kan nå hente inngangsbrikken din hos oss.

Vi har bemanning følgende tidspunkter.

Mandag: 09-18

Tirsdag-torsdag: 09-20

Fredag: 09-16


Med brikken har du tilgang til treningssenteret mellom kl 05-24 alle dager i året.

Vi ønsker at du betaler første beløp når du henter brikken. Etter det vil det bli sendt ut faktura månedlig til en melder seg ut skriftlig til oss.


Vi har en Facebook-gruppe for alle våre medlemmer der vi raskt kan gå ut med nyttig informasjon. Dette kan være alt ifra covid-19 restriksjoner til informasjon om interne arrangementer. Ønsker du å være med kan du skanne QR koden under med mobilen din.

Tilbud Personlig TrenerVi ønsker at du skal komme igang med treningen så lett som mulig, og tilbyr deg derfor redusert pris på PT timer første uken.


1 PT time og program kr 300,-(ord kr 700,-).

10 PT-klipp kr 5000,- (ord kr 6500,-)

Bemerk deg at du må si ifra om at du vil benytte deg av tilbudet ila en uke fra innmelding.


Hos Tananger Treningssenter kan du:


- Trene på egenhånd i flotte lokaler


- Delta på våre gruppetimer


Gå inn på www.tanangertrening.no/gruppetimer for å laste ned app og registrere deg. Etter det kan du booke gruppetime. Vær derfor rask med å avbooke om du ikke kan, slik at andre kan få plassen din.


For øyeblikket tilbyr vi spinning og TT-timen(sirkeltrening/crossfit-inspirert) 3 ganger i uken. Les mer om timene i linken over.


- Ha PT! Johannes hjelper deg gledelig med å oppnå de treningsmålene du setter deg. Her kan du velge mellom 60 min, 30 min, duo(sammen med en partner) eller personlige gruppetimer(idrett/bedrift)Vi håper du får det fint her hos oss!


641 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle