top of page

Vi takker for din innmelding!

Oppdatert: 16. jan.

Velkommen som medlem hos Tananger Treningssenter.


Du kan nå hente inngangsbrikken din hos oss.

Vi har bemanning følgende tidspunkter.

Mandag og fredag: 10-16

Tirsdag, onsdag og torsdag: 10-18


Om det skulle være vanskelig for deg å hente brikken på disse tidspunktene kan du sende oss en melding så ordner vi det.


Med brikken har du tilgang til treningssenteret mellom kl 05-24 alle dager i året.

Vi ønsker at du betaler første beløp når du henter brikken. Etter det vil det bli sendt ut faktura månedlig til en melder seg ut skriftlig til oss.


Vi har en Facebook-gruppe for alle våre medlemmer der vi raskt kan gå ut med nyttig informasjon. Ønsker du å være med kan du skanne QR koden under med mobilen din.

Tilbud Personlig TrenerVi ønsker at du skal komme igang med treningen så lett som mulig, og tilbyr deg derfor redusert pris på PT timer første uken.


1 PT time og program kr 400,-(ord kr 840,-).

10 PT-klipp kr 6000,- (ord kr 7800,-)

Bemerk deg at du må si ifra om at du vil benytte deg av tilbudet ila en uke fra innmelding.


Hos Tananger Treningssenter kan du:


- Trene på egenhånd i flotte lokaler


- Delta på våre gruppetimer


Gå inn på www.tanangertrening.no/gruppetimer for å laste ned app og registrere deg. Etter det kan du booke gruppetime. Vær derfor rask med å avbooke om du ikke kan, slik at andre kan få plassen din.


For øyeblikket tilbyr vi spinning og TT-timen(sirkeltrening/crossfit-inspirert) 3 ganger i uken. Les mer om timene i linken over.


- Ha PT! Johannes hjelper deg gledelig med å oppnå de treningsmålene du setter deg. Her kan du velge mellom 60 min, 30 min, duo(sammen med en partner) eller personlige gruppetimer(idrett/bedrift)Vi håper du får det fint her hos oss!


894 visninger2 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page