top of page
Bilde 13.06.2020, 15 37 25.jpg

VÅR HISTORIE

Tananger Treningssenter AS er en lokaleid familiebedrift og består av Johannes, Kristoffer, Regine og May Kristin Jåsund 
Familien har en aktiv historie og har vært medlem i turn, fotball, friidrett, svømming og dans. Med en far, Jostein som var opptatt av trening for å oppnå egne mål som håndballspiller på høyere nivå, samt var engasjert som trener for andre lag fra han var 16 år. Og en mor, May Kristin som var opptatt av sunn livsstil og likte å trene håndball for mestring og glede, ble aktivitetene varierte for Kristoffer, Johannes og Regine fra de var små. Håndball ble likevel fellesnevneren, og hele familien var aktive spillere på et eller flere lag i årevis. 
Etter påbegynt idrett og PT studie i Kristiansand, begynte Johannes å leke med tanken på å starte det treningssenteret som var  savnet i lokalmiljøet da han var yngre. Samtidig fattet familien interesse og ønsket å involvere seg i prosjektet.  Vi er svært fornøyde med å ha inngått et samarbeid med Tananger Senter, og gleder oss over å kunne tilby våre tjenester i nye treningslokaler.

Heavy Weights
Bilde 05.09.2020, 12 22 11.jpg

JOHANNES JÅSUND

Daglig Leder/Personlig Trener

Drevet med idrett siden barndommen. Vært innom basketball, svømming og fotball. Trent en del crossfit og fikk en 8. plass i NM i vektløfting 2021. Spiller nå til daglig i eliteserien i håndball for Sandnes  og har tidligere spilt for Havørn, Sola, Viking, Kristiansand og Randesund.

  

Er nå fysisk trener for følgende håndballag

- Sandnes herrer elite

- Ålgård damer senior

- Hinna jenter 2007

- Norges Håndballforbund region sørvest

Har også ansvaret for fysisk trening for håndballinjen på idrettsfag Sandnes videregående skole

 Utdanning

Bachelor innen idrett samt PT utdanning fra Universitetet i Agder. Bacheloroppgaven omhandlet “Optimale treningsmetoder for spensttrening”, og har dermed sitt hovedfelt innen kraft og styrke. Har fullført kurset "kompetanseløftet" hos Olympiatoppen i 2020.


Har et langsiktig mål om å etablere samarbeid med ulike idrettsmiljøer og kunne jobbe tett med den enkelte idrettsutøver.   

MEDEIERE

Bilde 21.09.2020, 11 48 01.jpg

KRISTOFFER JÅSUND

Medeier

Oppvokst i Tananger og drevet aktivt med  idrett i Havørn. Gikk toppidrett på St. Svithun VGS med hovedfokus på håndball. Har tidligere spilt håndball i Stavanger IF (Aldersbestemt og 2. div) og Viking Håndball (Eliteserie og 2. div). Er nå spillende trener for Havørns Herrelag og trives med å bidra i moderklubben. Fullført NHF Trener 1 og Trener 2 utdanning.

Bilde%2005.09_edited.jpg

MAY KRISTIN JÅSUND

Medeier

Oppvokst i Tananger. Opptatt av glede og mestring med fysisk aktivitet. Takknemlig over alt det positive idrettsmiljøet har gitt siden barneårene.  Vært engasjert som utøver, trener, kafeteriaansvarlig, styremedlem, samarbeidspart, venn, mor og ektefelle i Havørn Håndball. Fortsatt aktiv håndballspiller og fersk amatør innebandyspiller.

Bilde%2005.09_edited.png

REGINE JÅSUND

Medeier

Oppvokst i Tananger og drevet med håndball, fotball, svømming og dans. 
Studerer i Kristiansand, og spiller håndball på damelaget til UIA

HP bilde_edited.png

HANS PETTER BAKKE

Spinninginstruktør

Oppvokst i Tananger, og mest kjent som HP.
Har spilt ishockey siden han var 10 år og er fortsatt med for kosen.
Vært spinning instruktør på Sports Club / Elexia / Sats i 18 år. Spinning timene til HP kjennetegnes først og fremst av trøkk og svette samt Rock and Roll musikk fra 70-80 & 90 årene. ACDC er så å si fast innslag.
Gleder seg over samarbeidet med Tananger Treningssenter og å kunne tilby tre spinning økter i uken.

bottom of page