Bilde 13.06.2020, 15 37 25.jpg

VÅR HISTORIE

Tananger Treningssenter AS er en lokaleid familiebedrift og består av Johannes, Kristoffer, Regine og May Kristin Jåsund 
Familien har en aktiv historie og har vært medlem i turn, fotball, friidrett, svømming og dans. Med en far, Jostein som var opptatt av trening for å oppnå egne mål som håndballspiller på høyere nivå, samt var engasjert som trener for andre lag fra han var 16 år. Og en mor, May Kristin som var opptatt av sunn livsstil og likte å trene håndball for mestring og glede, ble aktivitetene varierte for Kristoffer, Johannes og Regine fra de var små. Håndball ble likevel fellesnevneren, og hele familien var aktive spillere på et eller flere lag i årevis. 
Etter påbegynt idrett og PT studie i Kristiansand, begynte Johannes å leke med tanken på å starte det treningssenteret som var  savnet i lokalmiljøet da han var yngre. Samtidig fattet familien interesse og ønsket å involvere seg i prosjektet.  Vi er svært fornøyde med å ha inngått et samarbeid med Tananger Senter, og gleder oss over å kunne tilby våre tjenester i nye treningslokaler.

 
Heavy Weights
Bilde 05.09.2020, 12 22 11.jpg

JOHANNES JÅSUND

Daglig Leder/Personlig Trener

Drevet med idrett siden barndommen. Vært innom basketball, svømming og fotball. Spilt håndball for Havørn, Sola, Viking, Kristiansand, Randesund og Sandnes.

  

Er nå fysisk trener for følgende håndballag

- Sandnes herrer 1. divisjon

- Hinna jenter 05, 06 og 07. 

- SIF jenter j20

- Havørn j03/04 og g06

- Norges Håndballforbund region SørVest

 Utdanning

Bachelor innen idrett samt PT utdanning fra Universitetet i Agder. Bacheloroppgaven omhandlet “Optimale treningsmetoder for spensttrening”, og har dermed sitt hovedfelt innen kraft og styrke. Har fullført kurset "kompetanseløftet" hos Olympiatoppen i 2020.


Har et langsiktig mål om å etablere samarbeid med ulike idrettsmiljøer og kunne jobbe tett med den enkelte idrettsutøver.   

 

MEDEIERE

Bilde 21.09.2020, 11 48 01.jpg

KRISTOFFER JÅSUND

Medeier

Oppvokst i Tananger og drevet aktivt med  idrett i Havørn, spilte både håndball og fotball frem til valget falt på håndballen. Gikk toppidrett på St. Svithun VGS med hovedfokus på håndball. Har erfaring fra eliteserien med Viking Håndball og lavere divisjoner med Stavanger IF. Er nå spillende trener for Havørn Herrer og trives med å bidra i moderklubben.  
Fullført NHF Trener 1 og Trener 2 utdanning.

Bilde%2005.09_edited.jpg

MAY KRISTIN JÅSUND

Medeier

Oppvokst i Tananger. Opptatt av glede og mestring med fysisk aktivitet. Takknemlig over alt det positive idrettsmiljøet har gitt siden barneårene.  Vært engasjert som utøver, trener, kafeteriaansvarlig, styremedlem, samarbeidspart, venn, mor og ektefelle i Havørn Håndball. Fortsatt aktiv håndballspiller og fersk amatør innebandyspiller.

Bilde%2005.09_edited.png

REGINE JÅSUND

Medeier

Oppvokst i Tananger og drevet med håndball, fotball, svømming og dans. 
Studerer i Kristiansand, og spiller håndball på damelaget til UIA